homeopathie abcoude amsterdam facebook
homeopathie abcoude amsterdam netje reezigt

Homeopathie Abcoude


Routebeschrijving auto
Vanaf de A2 afslag Abcoude en door het dorp rijden tot aan de kerk. Daar links omheen de weg blijven volgen. De eerste straat rechts (bij Albert Heijn) nemen en de auto parkeren op de parkeerplaats. Voor de praktijk iets doorlopen (in de rijrichting). Op de hoek links is nummer 51.

Routebeschrijving openbaar vervoer
De streekbussen 120 en 126 rijden door het dorp Abcoude en er is een halte op het Dr. van Doornplein op 1 minuut lopen van de praktijk. Abcoude heeft een treinstation op een paar minuten lopen van de praktijk. U loopt het station uit naar links. U volgt de weg met een bocht naar rechts. U ziet daarna aan uw linkerhand een schoolgebouw. Meteen daarna is een weg naar links. De praktijk is aan de overkant van die weg op de hoek.


Homeopathie Amsterdam


Routebeschrijving auto
Vanaf Ring A10 afslag S108 richting Buitenvelder/Amsterdam Oud Zuid nemen. Einde van de afslag naar rechts Amstelveenseweg op. Na 600 meter rechtsaf buigen (op Stadionplein) en rechtdoor de Stadionweg oprijden. Ter hoogte van nr. 280 de auto parkeren.

Routebeschrijving openbaar vervoer
De praktijk is goed bereikbaar met tram 24 (rijdt tussen Centraal Station en VU Medisch Centrum). Tram 24 rijdt over de Stadionweg. Uitstappen halte Olympiaweg. Vanaf Station Amsterdam Zuid (met trein en metro te bereiken) is het ongeveer een kwartier lopen naar de praktijk.

Ter hoogte van nr 280 is een kleine onderdoorgang/poort met een witte vogel erboven. Daar inlopen. Einde van het straatje groen hek door. Aan het einde is de ingang van de praktijk.