homeopathie abcoude amsterdam facebook
homeopathie abcoude amsterdam netje reezigt

HOMEOPATHIE THUIS


Alle gezinnen met kinderen kennen het: een blauwe plek, hoesten, een vinger tussen de deur of een voet tussen de spaken, een verstuikte enkel, een insectenbeet of opeens midden in de nacht hoge koorts of hoesten.

Kinderen schrikken, hebben pijn of last. Of slapen slecht door de klacht. Er is niet altijd direct een dokter nodig en vaak gaat het vanzelf over, maar het is fijn als je iets kan doen, wat niet onderdrukt en echt helpt!

Misschien is homeopathie niet het eerste waar je aan denkt, maar bij dit soort acute klachten kan het snel rust en genezing geven en het herstel ondersteunen. Er zijn zelfs homeopathische middelen die tegen de schrik helpen!

In de cursus Homeopathie Thuis leer je wanneer, welke en hoe je homeopathische middelen kunt geven/nemen bij kleine klachten en ongelukken in en om het huis.

Klachten die behandeld worden zijn: kneuzingen door vallen of stoten, verrekkingen, verstuikingen, botbreuken, verwondingen (schaaf- en snijwonden, steek- en prikwonden, insectenbeten),verbrandingen, koorts en griep, verkoudheid en hoest, maag- en darmstoornissen, oorpijn.

De cursus bestaat uit twee ochtenden of avonden van 2½ uur. De kosten zijn € 65,= inclusief een uitgebreide syllabus en koffie of thee. Na de cursus kan je ervoor kiezen een set van 37 homeopathische middelen te bestellen
(€ 50,=, dus is niet bij de cursusprijs inbegrepen).

Cursussen

Als je geïnteresseerd bent in de cursus of informatie wilt over data kun je e-mailen of bellen.


Het is ook mogelijk zelf een groep samen te stellen en dan kijken we waar en wanneer de cursus gegeven kan worden (bij iemand thuis of ik zorg voor een ruimte).


Voor meer info of opgeven of bel 06-52518403.