homeopathie abcoude amsterdam facebook
homeopathie abcoude amsterdam netje reezigt

Geboortecentrum Amsterdam


De Genestetstraat 1-I
1054 AW Amsterdam
Tel: 06-52518403

In Amsterdam komen vooral mensen die klachten hebben die te maken hebben met zwangerschap en bevallen of problemen met baby�s en kinderen. Natuurlijk komen daar ook pati�nten met allerlei andere klachten.

Praktijk
De praktijk is gelegen in Amsterdam Oud West. U kunt aanbellen bij nr 1-I. De praktijk is op de eerste verdieping, maar er zijn voldoende mogelijkheden om binnen het Geboortecentrum een ruimte op de begane grond te reserveren. Geef dat bij het maken van de afspraak even aan.

Routebeschrijving auto
Vanaf de ringweg A10 de afslag S105 en dan blijven volgen richting Centrum. U gaat twee keer water over en daarna, bij het Hugo de Grootplein naar rechts afslaan. Daarna doorrijden totdat er weer over water wordt gegaan, daarna de tweede naar links nemen, is de Bosboom Toussaintstraat. De tweede straat naar links is de De Genestetstraat. Dit stukje straat kunt u niet inrijden. Het is een betaald parkeren gebied en houd u er rekening mee dat het moeilijk is een plekje te vinden.

Routebeschrijving openbaar vervoer
Het Geboortecentrum is goed bereikbaar met tram 1, 2 en 5 en 17 vanaf Centraal Station. Voor de lijnen 1,2 en 5 stapt u uit op het Leidseplein. U loopt mee met de rijrichting van de tram tot aan de Nassaukade. Daar gaat u rechtsaf. Bij de eerste stoplichten rechtdoor lopen (voetpad heeft geen lichten). Doorlopen en bij de volgende stoplichten naar links, is Bosboom Toussaintstraat. De eerste straat rechts is de De Genestetstraat. Tram 17 Rijdt vanaf het Centraal Station. Uitstappen halte Kinkerstraat. Doorlopen naar de Bilderdijkstraat (stoplichten) en daar naar links afslaan. Doorlopen, meteen over het water naar links (Jacob van Lennepkade), tweede rechts is de De Genestetstraat. Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12, uitstappen op de Eerste Constantijn Huygensstraat. Doorlopen tot aan de Bosboom Toussainstraat. Daar rechts afslaan en dan de tweede naar links, is de de De Genestetstraat.